Unga mammor

När man bestämmer sig för att bli mamma tycker jag att man ska ha en stadig inkomst, ett stabilt förhållande och ett fast boende. Dessutom ska man vara beredd att sluta med allt som stavas alkohol eller tobak. Man kan inte vara en bra mamma och en partyprinsessa samtidigt.



Kommentarer
Postat av: Anonym

kan inte hålla med mer. om jag skulle hålla med mer skulle vi få en sån själslig kontakt att universum skulle implodera. och det är fan otroligt när det är nåt så självklart.

2009-09-01 @ 13:41:15
Postat av: natalie

håller inte alls med er...! självklart har man ett annat liv att tänka på och har ansvar för men alla rår inte för sin situvation..! Vissa väljer inte att bli mamma i så unga år utan har helt enkelt inget val.

Och självklart ska man fortfarande kunna gå och och partaja någon gång i bland med sina vänner...! Sen självklart inte var och varannan helg.. Och vad det kommer till tobak så tycker jag att man kan visst det fortsätta röka EFTER graviditeten om man vill det så länge man inte gör det i närheten av sitt barn men absolut att man ska sluta under graviditeten.. Men när man skaffar barn blir man ingen robbot man är fortfarande en människa med behov som alla andra..! Och att få komma ut någon gång ibland när ens barn är 3 år gammal tycker inte jag är speciellt farligt utan helt enkelt mänskligt!

Eller ni hade avstått från hela ert sociala umgänge och aldrig gått på en födelsedags fest m.m om ni hade skaffat barn?

2010-05-06 @ 06:24:50
URL: http://nattasstory.blogg.se/
Postat av: EmilyHofman

Trams. Det är helt OK att bli full och dra ut på krogen trots att man har barn. Vad som däremot inte är OK är att försumma barnet för att kunna göra det. Det måste ju finnas gränser.



Jag är en skitbra tvåbarnsmorsa och unnar mig att va en partyprinsessa en - två gånger i månaden.

2011-12-28 @ 11:22:35
URL: http://emilyhofman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0