Fight!

Jag tycker det börjar bli lite hetsigt i bloggvärlden nu. Det känns som att det är krig mellan Blondinbella och Kenza om vem som handlar mest. Som att den som handlar mest får flest besökare. Fast det stämmer säkert. Vad tror ni?

Ful dag

Jag stör mig på bloggerskor som kommenterar bara för att synas. De kan skriva saker som "ha en fin dag" eller "kolla min blogg". Bara för att jag stör mig på det brukar jag INTE gå in på deras bloggar. Om man så gärna vill synas kan man väl skriva något vettigt? Exempelvis något som har med inlägget att göra. Eller så kan man önska någon en ful dag.



Kenza

Jag stör mig på att Kenza röker på många bilder. Tack och lov har det blivit bättre med det på senare tid. Det är ju bara äckligt!

En läsare stör sig på att hon är så stolt över sin nya lägenhet och nämner den titt som tätt.

Halv tjej

Undra hur det känns att vara halv.


Linda Rosing är självgod

Linda Rosing skrev i sin blogg att det var publikrekord när hon var med i "Hål i väggen". Det lät som att hon tyckte att det var hennes förtjänst men jag är rätt säker på att det var Björn Gustafsson som var magneten. Vad tror ni?

Mest Aktiva

Jag stör mig väldigt mycket på att de som är med på Mest Aktiva-listan inte är mest aktiva.De har bara flest kommentarer. De får också vara med på Mest Besökta vilket ger dem extra mycket publicitet. Borde inte Mest Aktiva vara de som verkligen lägger ner tid på bloggen? Den som har mest inloggningstid?


Blogg.se

Jag stör mig på blogg.se:s nya hemsida. Titta här så det ser ut! Den är ju nog rörig i vanliga fall!


Underlig kompis

Jag har en kompis som alltid är sen. Dessutom kan hon inte skynda sig och det gör mig ännu mer irriterad. Hur som helst, de få gånger hon är klar när jag kommer alternativt jag är aningen sen (hon kommer för tidigt för att jag ska tro att jag är sen) så ska hon alltid "visa" det. Ska jag hämta upp henne och hon är klar sätter hon sig alltid ner på marken, även om det är vinter eller regn, som för att visa att hon har väntat så länge så hon blivit trött i benen. Det handlar alltså om bara några minuter. Står hon och väntar på mig med bilen stänger hon alltid av motorn av samma anledning. Detta gör hon även om det är iskallt ute och det blir kallt i bilen. Allt detta BARA för att visa att jag är "sen". Störande!

Hittat på frisyr

Vi fick ett tips från "Tipsaren" och sånt gillar vi! Den här tjejen har "hittat på" en frisyr som hon tycker är väldigt fin. Vi tycker däremot den var ganska ful. I övrigt är bloggen ganska fin tycker vi. Synd bara att "side" inte är lika bred som headerns side.

Ruter knekt

En gång när jag var mindre sa jag till en kompis att hennes pappa ser ut som ruter knekt. Det var sant men hon blev ledsen. Eller ja, knäckt skulle man kunna säga.


RSS 2.0