Natacha Peyre särskriver

Den här meningen hittade jag i Natacha Peyres blogg.

"Idag kollade vi även på en Halloween outfit till henne, hon köpte en flygkaptens outfit och en rosa bunny outfit...båda va supersöta."

Halloween outfit och bunny outfit är ju bara vanliga särskrivningar, såvida hon inte skrivit på engelska. Men "en flygkaptens outfit", betyder ju en flygkaptens outfit. Ungefär som "ett barns vante" eller "en kvinnas näsa". Men vad vet jag? Hon kanske köpte den av en flygkapten.

För kort bild

Här har vi en tjej som vill ha en längre bild än vad bilden är. Hon har tagit en bit och klistrat in den några gånger för att få den längre. Kolla bara! Fin header i övrigt.

Konstig design

Den här tjejen har en väldigt jobbig design. Det är svårt att läsa texten i inläggen och dessutom är bilden utdragen. Bara att göra om!

Tyvärr har hon tagit bort bilden hon hade över hela vänstra sidan.

Lika som bär?!

Är det bara jag som reagerat på att Carina berg, som just nu är programledare i Stjärnor på is ser mycket smal ut i ansiktet, eller hela hon egentligen, men jag hittade i alla fall en som liknande henne.!

Vad tycker ni?



Blog Awards

Jag stör mig på att många som var på Veckorevyns Blog Awards är så malliga. Överallt ser man bilder på dyra klännningar, goodiebags, sminkningar, vinster och skor. Jag vill också ha! Varför blev inte vi bjudna?


RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA

NI GLÖMMER VÄL INTE ATT RÖSTA PÅ OSS SOM "ÅRETS BLOGG"?

HÄR ÄR EN LÄNK.

Ful blogg - ojämnt

Här har vi en tjej som borde se över breddinställningarna i bloggen. Headern är varken lika bred som wrapper eller content vilket ser lustigt ut. Sen har hon en väldigt smal side som gör att bilden och googlerutan inte ryms. I övrigt en snygg blogg, kanske aningen rörig.


Gratis!

Nu är jag riktigt less på alla gratissajter så som gratisgodis, pengargratis, gratisbio, gratismakeup, alltgratis, gratis, gratiserbjudanden, gratislandet och så vidare. Tar det aldrig slut? Vad kommer härnäst? Gratissolglasögon eller gratistuggadetuggummin.


RSS 2.0