Fjortisar då och nu

Vi har ju skrivit ett inlägg om hur fjortisar klär sig idag. När vi var yngre var det dock annat som gällde, nämligen detta.

Buffaloskor


Savannbyxor


Tröja i halkigt material, gärna med trekvartsärm och ett hål strax ovanför brösten.

Hurra för oss!

Imorgon är vi bjudna på middag hos den här och den här. Vi vill inte gå!


Ful blogg!

Den här tjejen ligger högt upp på mest aktiva-listan men det kan inte vara för att bloggen är snygg. Headern ligger både för långt  upp och till höger och hon har glömt ta bort sitt bloggnamn. Dessutom sitter inte bilderna med samma mellanrum mellan varandra.


Nevnarien

Jag stör mig på att Nevnarien har en kategori som heter "Skratt & Fnatt" och att det som står där inte är det minsta roligt. Dålig humor kanske.



Fula skor!

Har ni sett fulare skor?


Pinsamt!

Varför lägger man ut en sån här bloggkollskylt om man inte har fler än 1 prenumerant. Det är säkert hon själv också.



Header



Struntar i vattenmärkningen nu, klicka för stor bild.

Utlottning!

Verkar som att det inte finns så mycket mer att störa sig på, så det blir en till header till utlottning



Utlottning av header

Utlottning av header, kommer att placeras och matchas med resten av bloggen helt gratis, det enda du behöver göra är att tipsa en kompis om oss och skriva en bra anledning till att du ska vinna! Om du vill kan vi ändra små detaljer i headern såsom färger.

 *Om du redan har en snygg blogg så kan du tyvärr inte vinna :)*






/K


Utlotting

Utlottning av header, kommer att placeras och matchas med resten av bloggen helt gratis,
det enda du behöver göra är att tipsa en kompis om oss och skriva en bra anledning till att du ska vinna! Om du vill kan vi ändra små detaljer i headern såsom färger.


*Om du redan har en snygg blogg så kan du tyvärr inte vinna :)*



Viktig information

Hej läsare!

Ni glömmer väl inte att ni ska skicka in era roliga/pinsamma ihstorier till oss? Självklart kommer vi inte att skriva ut ert namn eller mailadress för så dumma är vi inte. Som jag sa till någon, vi är faktiskt människor vi också. Dessutom vill vi ha tips på störande bloggerskor och annat kul! Eller om ni kanske har en rolig bild som ni tycker vi ska göra en pratbubbla till. Eller något annat. Skriv till oss!

Ingen bra hjälp

Den här tjejen erbjuder hjälp med design. Jag skulle då inte vilja ha hjälp av henne.


Guide - Ta bort texten i headern



1. Gå in i kodmallar.



2. Leta reda på följande text och ta bort den.



3. KLART!



4. För att texten ska försvinna på alla sidor måste du radera den från alla sidor. Dock inte där det står "Feed".


Ful blogg!

Jag tittade nyss på mest aktiva-listan för att hitta någon att mobba. Då såg jag att hon som ligger först bara har en punkt som namn. Dessutom har hon inte tagit bort sitt namn från headern vilket resulterar i en svart prick mitt i det vita. Inte så snyggt alltså. Eftersom många inte verkar veta hur man får bort sitt namn tänkte jag göra en guide nu. Vi får väl se hur jag lyckas, det är ju egentligen min manliga partner som gör sånt där. Jag vet ju självklart hur man gör men det är svårt att förklara. Jag återkommer.



Mary-Kates outfit


Särskrivningar i mängder!

Ojojoj! Igår fick vi tips om en tjej som särskriver och jag vet inte ens vad jag ska ta ut eftersom i princip allt som går att särskriva är särskrivet. Kolla in den här bloggen!


RSS 2.0