Brushes/penslar

Det finns många bloggar som har fått nytt utseende på senaste tiden, och många med hjälp av brushes, som mer eller mindre fungerar som en potatisstämpel.

Man laddar ner till exempel en Photoshopbrush med blommor (som de flesta använder). sedan väljer man den och klickar och då kan se se ut såhär:


Ni kommer säkert känna igen flera av dessa och såhär kan det se ut på de olika bloggarna, och det är det jag irriterar mig på. Att väldigt få människor gör något eget av bloggen utan bara använder färdiga stämplar.

king

Kommentarer
Postat av: fröken elin

haha ni har verkligen inget att störa er på va:) det är väl inget att störa sig på. okej om man stör sig på idioter,blåsta folk, egoister osv. men bloggutseenden? jag tar verkligen inte min blogg och mitt bloggutseende på så stort allvar. därav min oseriösa bild:) inte heller jag som designat den och gillar ändå inte redigering



men tack för att ni uppmärksammar mig så!

2008-05-08 @ 16:11:56
URL: http://frokenelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Herregud att ni orkar, gör något vettigt istället. Haha, den här bloggen är j ubara pateiskt!

2008-05-08 @ 16:33:29
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: fröken elin

jag uppskattar inte erat inlägg i sig. jag gillar inte sättet ni uttrycker er på. man kan störa sig på saker så att det blir på ett kul sätt och ett positivt sätt. eller så kan man göra det på ett dumt och negativt sätt. ni lyckas med det senare = misslyckat.



jag tror om ni fortsätter att lägga ut personer såhär så kommer någon tillslut att ta riktigt illa vid sig, och är det verkligen det ni strävar efter?



skaffa er humor och en glimt i ögat så hade det säkert blivit bra. och kan ni inte svara på denna kommentar seriöst så kan ni väl hellre låta bli.

då förstår jag hur det egentligen ligger till:)

2008-05-08 @ 17:26:07
URL: http://frokenelin.blogg.se/
Postat av: anonymsingel.

om jag skriver att jag stör mig på er.

Skriver ni om er själva då?



MOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA.

burn in hell!

2008-05-08 @ 23:30:29
Postat av: Cecilia

Jag tycker att er blogg är riktigt rolig, fast det bästa är nästan komentarerna.

2008-05-10 @ 10:52:53
URL: http://tigerharen.blogg.se/
Postat av: emma

Den här bloggen behövs verkligen! Men for the record - i det här inlägget ryms faktiskt en del felaktigheter från er sida. Dock verkar ni ganska noggranna själv, så jag behöver nog inte upprepa dem för er. En dubbelcheck är allts som krävs. Annars - fortsätt såhär!

2008-05-14 @ 14:56:59
URL: http://barabratack.blogg.se/
Postat av: Malin

Har du någon snygg header att göra mig? :) Behöver ingen speciell så, utan bara någonting sött sådär som du typ har gjort ovanför. Behöver ingen bild på mig själv eller så. Bara en snygg bakrund och jag skulle kunna göra resten. Skulle vara snällt! =)

2010-10-23 @ 23:21:41
URL: http://www.nattstad.se/malinlarsjos

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0